Lediga stallplatser

boxplatser
Läs mer..

Fynda i  webbshopen


www.hastbutiken.com

Hitta till oss

Hitta till oss
Klicka här

Vi på gården


Monica Andersson
Monica och hennes sambo Patrik Järmens bor på gården och driver verksamheten. Familjen består även av sonen Linus, drygt 3 år, hundarna Daisy och Boby samt Islandshästarna Nattfari och Byr och sist men inte minst den pensionerade arabhästen Cazmir. När hon inte jobbar på gården finns hon i hästbutiken i Nyköping.

Patrik Järmens
Patrik är sambo med Monica och jobbar som allt i allo på gården. Han driver eget företag inom IT med inriktning på smartphoneutveckling/systemutveckling och har sitt kontor i Stockholm men rycker in när det behövs i verksamheten. Patrik är ansvarig för våra jakt och fiskeevent.

Ingela Reinholdsson
Stallchef och har träningar och kurser för stora och små på gårder. Ingela har lång erfarenhet av att driva ridskola och jobba som tränare. Ingela har tävlat på hög nivå inom dressyr och är utbildad B-tränare, ridlärare. 

Caroline Korsgren
Cessan jobbar i stallet samt med övriga sysslor på gården. Hon har ett brinnande intresse för djur och natur. Hon har ridit sedan barnsben och jobbat och hjälp till i många stall i stockholm. 

Logga in